Logo

Chokoladesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¾ l. sødmælk
2 ½ dl vand
125 g kogechokolade
50 g kakao
40 g krystalmelis
15 g kartoffelmel
1 dl piskefløde

Kakaoen udrøres med lidt af vandet og koges derefter ca. 10 minutter med chokoladen, der er udblødt i resten af vandet, hvorefter 1 ½ l. mælk tilsættes sammen med sukkeret.
Kartoffelmelet udrøres i resten af mælken og tilsættes den kogende suppe, efter at der er slukket for gryden.
Fløden piskes og hældes over suppen ved anretningen.
Små tvebakker serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her