Logo

Chokoroulade med Daim

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rouladebund:
3 æg
1 ½ dl sukker
1 dl hvedemel
½ dl cacao
1 tsk bagepulver

Fyld:
100 g smør
1 dl flormelis
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade

Pynt:
ca. 50 g mørk chokolade
2 spsk chokoladekrymmel

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk hvedemel, cacao og bagepulver i blandingen.

Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250°C i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på.

Vend bunden ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.

Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen.

Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer.

Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter.

Er fryseegnet uden dekoration.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her