Logo

Chorizopølser med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chorizopølser med coleslaw

 

Lav blot en stor portion coleslaw, for det kan holde sig i op til 3 dage i køleskab og smager godt også på smørrebrød og i sandwich.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 pakke friske chorizopølser (eller andre grillegnede pølser)

 

Coleslaw:

¼ hvidkål

2 gulerødder

1 dl syrnet fløde eller cremefraiche

1-2 tsk dijonsennep

1 spsk vineddike

1 spsk sukker

Tabasco

salt og peber

 

Tilbehør:

kartofler eller brød

*

 

Snit kålen meget fint, vend den med groft salt og lad den trække 10 min.

 

Skræl gulerødderne og riv dem groft.

 

Rør en dressing af syrnet fløde, sennep, vineddike og sukker og smag til med Tabasco, salt og peber.

Skyl kålen, lad den dryppe af og bland den med gulerødder og dressing.

 

Steg pølserne langsomt på en pande eller grill (12-20 min.) og server med coleslaw og kartofler eller brød.

 

Tips: Tynde skiver stegt pølse og coleslaw er perfekt sandwichfyld.

Frys evt. de pølser, du ikke skal bruge, rå i en frysepose.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her