Logo

Christiansfelder honningkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g honning
500 g hvedemel
250 g sukker
1 dl fløde gerne sur
2 æg
½ tsk ingefær
½ tsk kanel
1 reven appelsinskal
1 tsk hjortetaksalt
*

 
Honningen varmes i en gryde, afkøles og røres med sukker.
Der tilsættes fløde, hvedemel og æg.
Til sidst røres krydderierne i.
Bages i en smurt bradepande ved 70 ºC i ca. 1 time.
Skæres i skiver og kan serveres med flormelisglasur. 





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her