Logo

Citron- og cremefraichetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk æg
2 tsk sukker
2 tsk vaniljesukker
3 stk citroner (skallen skal kun anvendes fra de 2)
3 dl piskefløde
3 dl cremefraiche - 38%
150 g hakkede hasselnødder

marinade:
100 g sukker
1 dl vand
1 stk citron til at marinere

Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljesukker til en let creme. Den revne skal og saften fra citronerne blandes i. Fløden piskes og blandes med cremefraiche og cremen af æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
I bunden af springformen drysses der med halvdelen af hasselnødderne.
Den færdige tærtemasse hældes i formen - og de sidste nødder drysses på.
Formen pakkes i film og fryses ved ca. 18 ºC .
Tærten serveres i tynde skiver med lidt kold cremefraiche og sukkersyltede citronskiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her