Logo

Citronbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store citroner
125 g blødt smør eller margarine
2 dl sukker
4 æg
4 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
3 dl mælk
smør eller margarine til formen

Skyl citronerne, riv skallen fint og rør den sammen med fedtstof og sukker til en luftig massedej. Pres citronerne og tilsæt saften og æggeblommerne til smørblandingen.

Bland hvedemel med bagepulver og rør det i smørblandingen. Varm mælken en anelse og rør den i blandingen.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i dejen.

Smør en pieform og hæld citrondejen i. Stil formen i en bradepande, sæt den i ovnen og hæld varmt vand i bradepanden, så det står halvt op ad pieformens kanter.

Bag citronbuddingen ved 175º i ca 40 min, til den er gylden og er stivnet i midten. Serveres med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her