Logo

Citronkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
50 g sukker
3 æg
fintreven skal af 2 citroner
175 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver

Pynt:
saft af 2 citroner
125 g flormelis
tynde citronfileter

Rør smør og sukker lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen. Rør den fintrevne citronskal i.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen, og rør det i dejen.
Kom den i en smurt melstrøet springform, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 40 min.
Afkøl kagen, og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende citronsaft.
Pynt med tynde citronfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her