Logo

Citronmarinerede porrer - Ful medames

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer
½ kg porrer
3 dl vand
2 tsk Maizenamel
saften af 1 citron
1 spsk olivenolie

 

Skær rodenden og toppen af porrerne og skær dem i ca. 5 cm. lange stykker.

Kom dem i en gryde med 3 dl letsaltet vand.
Kog porrerne akkurat møre, tag dem op med en hulske og læg dem i et halvdybt fad.

Udrør Maizenamelet i lidt koldt vand, pisk det i kogevandet og lad det koge godt igennem.

Tag gryden fra varmen og rør citronsaft og olie i vandet.

Hæld kogelagen over porrerne og lad dem stå til de er helt kolde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her