Logo

Citronmazarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g margarine
300 g sukker
3 æg
200 g hvedemel
150 g kogte kolde kartofler
1 dl citronsaft
reven skal af 1 citron
1 tsk bagepulver

Fedtstof og sukker piskes luftigt.
Æggene tilsættes skiftevis med hvedemel, bagepulver og purerede kartofler.
Citronskal og saft røres i dejen, der hældes i en velsmurt springform.
Kagen bages ved 175°C i ca. 1 ½ time.
Når den er kølet af, vendes den ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her