Logo

Citronsauce, forloren hollandaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g margarine
40 g hvedemel
ca. 4 dl fiskesuppe
1 æg el. 2 æggoblommer
citronsaft
salt og hvid peber
1 spsk vand
 
Brug hvid afbagning, leger saucen med 1 æg el. 2 æggeblommer som piskes godt og tilsættes 1 spsk vand.
Smag til med citronsaft, salt og hvid peber.
ADVARSEL: må ikke koge efter tillavningen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her