Logo

Citrusmarmelade med ingefær sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 jaffaappelsiner
1 grapefrugt
saften af 1 citron
½ tsk citronsyre
2-3 stykker tørret ingefærrod
2 dl vand
sødestof svarende til 200 g sukker
½ brev rød melatin
 
Frugterne vaskes godt, og eventuelle stempler fjernes.
Den gule skal af appelsinerne skrælles af og lægges i vand ½ døgn (vandet skiftes nogle gange).
Appelsinerne beskyttes mod udtørring, inden de skal bruges, ved indpakning i folie.
Ingefærstykkerne sættes i blød i 2 dl varmt vand.
Appelsinerne og grapefrugten skrælles, befries for hvide hinder og køres gennem kødmaskinen.
Den gule appelsinskal strimles fint og koges (uden låg) i 15 minutter i 3 dl vand.
Frugtmassen, citronsaften, citronsyren og ingefærrødderne med den væde , de har stået i blød i, tilsættes.
Det hele koges i 20 minutter, og der skummes af og til.
Ingefæren fjernes, sødestoffet, de kogte appelsinskaller og melatinen udrørt i 1 dl vand tilsættes.
Det hele koges igennem og hældes derefter på Atamonskyllede glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her