Logo

Clubsandwich med knasende kyllingeskind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clubsandwich med knasende kyllingeskind

 

Vi har erstattet bacon med kyllingeskind i den klassiske sandwich. Knasende kyllingeskind er lækkert, men træk skindet af det rå kød inden kogning, så bliver det mest sprødt. Bland blødt smør med finthakket sprødt kyllingeskind - det smager godt på brød.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 40 min.

 

#

2 hele kyllingelår

2 spsk salt pr. liter kogevand

250 g suppeurter (fx 1 løg, 1 gulerod og 2 stilke bladselleri)

1 laurbærblad

1 tsk hel sort peber

1 tsk hel koriander

2-3 kviste timian

 

Endvidere:

8 store skiver lyst brød

75 g mayonnaise

8 blade sprød grøn salat

2 tomater

*

Træk forsigtigt skindet af de rå kyllingelår.

Skær skindet i ca. 10 stykker, 3-4 cm på hver led.

Læg dem på bagepapir på en bageplade.

Stræk skindet så meget ud som muligt.

Læg et stykke bagepapir oven på og derefter en bageplade eller bradepande som pres.

Sæt det i ovnen ved 200 °C, og bag skindet i 15-20 min, til det er sprødt.

Læg kyllingelårene i en gryde, og hæld koldt vand på, så det dækker.

Bring gryden i kog, og skum urenheder på overfladen væk.

Tilsæt salt, og skum af igen.

Tilsæt suppeurter og krydderier, og kog ved svag varme, til kødet er mørt.

Tag kyllingelårene op, og lad dem køle lidt af.

Tag kødet fra benene, og riv det i mindre stykker.

Gem suppen til suppe eller sauce.

Smør brødskiver med mayonnaise.

Læg salatblade, tomatskiver, kyllingekød og sprødt kyllingeskind på brødskiverne.

Saml dem to og to, og pres dem lidt sammen.

 

TIPS: Brug resterne! Det er en god ide at lave lidt ekstra kylling til pålæg til sandwich og rugbrødsmadder næste dag, hvis man alligevel skal stege eller koge.

Læs om den ægte clubsandwich her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her