Logo

Coconut Broth with Prawn, Mushroom, Nori og Foie gras

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Luke Mangan: Det er en af de opskrifter, som jeg stadig arbejder med og laver i nye versioner. Men kokossuppen er min yndlingsret. Den har alt, den er silkeblød og sexet, og så er den fyldt med Asiens smægtende kryd­derier - ægte australsk gastronomi! - (4 personer)
 
Kokossuppe:
50 g smør
100 g halverede skalotteløg
50 g ureelt fiskekød
4 dl fiskefond
4 dl kokos mælk (ikke light!!)
100 g kokosmælkpulver
1 stængel citrongræs
 
Kokossuppe: Smelt smørret i en gryde og sauter skalotteløg og fiskekød, uden at det tager farve.
Tilsæt fiskefond, kokosmælk og -pulver samt citrongræs og bring i kog. Lad simre i 10 minutter, tag gryden af blusset og lad trække 1 time. Fjern citrongræsset og kør suppen på blender, hæld den gennem en fintmasket si og stil til side.
 
Denne version: Pocher kæmperejer i en fiskefond, til de netop er møre. Læg dem i isvand.
Fjern skallen og læg rejerne på køl indtil serve­ring.
 
Servering: Varm kokossuppen op med strimlet noritang og svampe.
Lun rejerne og læg små tern af foie gras i lige inden servering, så de blot lige pocheres.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her