Logo

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk confit de canard, kogte andelår
1 stk salathoved.
200 g skiveskåren parmesan
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
salt
peber

Rens salathovedet og håndpluk det på et fad.
Bland olie og hvidvins eddike med salt og peber og fordel det på
salaten.
Varm andelårene i mikroovnen i 1 min. og fjern benet.
Fordel kødet ud over salaten og læg det skiveskårne parmasan ovenpå og server. Der kan bydes baguette til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her