Logo

Courgette-koftas Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g courgette
100 g løg
2 grønne, finthakket chili - uden kerner
1 tsk fint, reven ingefær
50 g kikærtemel
½ dl hakkede korianderblade
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
lidt salt
olie til stegning

Riv courgette og løg groft.
Bland chili, ingefær og korianderbladene med de revne courgetter og løg.
Lad grønsagsblandingen dryppe godt af i en si, ca. en time.
Pres den sidste væde ud af blandingen og kom så spidskommen, koriander og salt i.
Form til kugler på størelse med golfbolde.
Steg koftaerne i varm olie, lidt ad gangen og læg dem på køkkenrulle, for at suge overskydende fedt.
Serveres straks med en raita. F.eks. Mynte-raita


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her