Logo

Couscous med marineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g couscous
½ dl olivenolie
forskellige krydderurter efter smag, f. eks. kørvel, purløg og bredblade t persille, hvidløg
2 tomater
½ squash

Couscoussen koges i letsaltet vand i 20-25 min. og afkøles.
Derefter vendes olivenolien i sammen med tomat og squash i fine tern og til sidst de hakkede hvidløg og krydderurter.
Smages til med salt og peber og serveres evt. sammen med et stykke marineret stegt kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her