Logo

Couscous med porre, majs og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk jomfru olivenolie
2 mellemstore porrer, strimlet
2 ½ dl majskerner
2 ½ dl vand
2 ½ dl tør hvidvin
2 ½ dl hønsebouillon (vand+pulver)
1 tsk timian
300 g lyn couscous
1 dl sorte oliven, fx. Kalamata, hakket
4 spsk lime saft
1 dl hakket bredbladet persille
Madbrød

Grøn salat:
Af blandede salatblade
Dryp lime saft over

Sauter majs og porre i olie over middelvarme i en gryde, ca. 3 min.
Tilsæt vand, vin, bouillon og timian.
Bring i kog.
Tag gryden af varmen.
Tilsæt couscous.
Lad det stå under låg i 5 min.

Løsn couscous med en gaffel.
Vend oliven og lime saft i.
Smag til med salt og peber.
Drys persille og oliven over.

Server brød og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her