Logo

Couscoussalat med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g forkogte couscousgryn
¼ l. kogende vand
½ tsk groft salt
3 dl kogende vand
30 soltørrede tomater (ca. 100 g )
1 ½ tsk fintrevet citronskal
1 spsk friskpresset citronsaft
2 finthakkede salatløg
1 lille knust hvidløg
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
200g. feta i tern
4 modne avocadoer
 
Kom couscousgrynene i en stor skål.
Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min.
Rør i grynene med en gaffel.
Lad grynene køle af.
Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem trække ca. 5 min.
Hæld vandet fra og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Hak tomaterne med en kniv.
Vend tomater og citronsaft og løg og hvidløg og salt og peber i de kogte
couscousgryn.

 
Couscoussalat:
Hæld fetaen til afdrypning i en sigte.
Del avocadoerne på langs og fjern stenene.
Fjern skrællen og skær avocadokødet i små tern og vend dem i den krydrede couscous sammen med fetatern.
 
Tips: Kan bruges som tilbehør til kød og brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her