Logo

Crèpes Prins Bertil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med rejestuvning

en god fiskefond
rejer
dild
smeltet smør
tynde pandekager m/ salt

Fiskefonden jævnes, så den bliver meget tyk, der tilsættes rejer - der er meget godt afdryppet - derefter må stuvningen ikke koge, til sidst kommes der hakket grøn dild i - så den bliver helt grøn - Når den er kold lægges der en god skefuld på en pandekage, der rulles og lægges i et smurt fad. Lidt smeltet smør hældes over, lige før serveringen gennem varmes de i ovnen ved 200ºC i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her