Logo

Crabcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crabcakes

 

1 æg

1 spsk. mayonnaise eller dijonnaise

2 spsk, hakket purløg eller ½ alm. løg

1-2 spsk. hakket dild (kan undværes eller erstattes af tørret krydderi)

1 dåse krabbekød

1 lille dåse drænede majs

½ dl rasp

1 spsk hvedemel

salt og peber

smør/olie

Tilbehør: kogte kartofler og dijonnaise

Pisk æg, mayonnaise, purløg og dild.

Vend krabbekød og majs i.

Rør rasp, mel, salt og peber i farsen.

Varm smør og olie på panden, og steg 4 store crab­cakes.

Server crabcakes med kartofler og dijonnaise eller i en burgerboller med salat og dijonnaise.

 

Madopskrift billede

Hjemmelavet Dijonnaise:

4 portioner / Tilberedningstid: 8 min.

2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. stærk sennep
½-1 dl olivenolie
½ fed hvidløg
citronsaft

Kom æggeblommer i en skål, tilsæt sennep og 1 knivspids salt, og pisk det godt sammen.

Tilsæt olivenolie dråbevis, indtil dressingen tykner.

Kom presset hvidløg i, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her