Logo

Creme - stivnet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
1/8 vanilje stang
1 stk æggeblomme
25 g sukker
3 bl. gelatine
1 hvideskum
1 dl piskefløde
Pynt: karamelsauce og frugt
 
Udblød gelatine og pisk æggeblommen med sukkeret.
Kog mælken med vanilje og legér med æggeblomme
Tilsæt gelatinen og når massen begynder at stivne tilsættes hvideskummet og til sidst flødeskummet.
Hæld cremen i glasskål eller vædet randform.
Serveres med henkogt frugt el. karamelsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her