Logo

Creme brûlée med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3 æggeblommer
3 spsk sukker
reven skal af ½ appelsin
2½ dl piskefløde
1 dl mælk

* Tilberedning

Pisk æggeblommer, sukker og appelsinskal godt.
Bring fløde og mælk i kog og pisk det i æggeblommerne.
Fordel æggeblandingen i 4 smurte portionsforme.
Lad dem stivne i ovnen i vandbad i ca 45 min ved 160 ºC.
Afkøl og sæt skålene i køleskab.
Drys lidt flormelis over og sæt skålene i ovnen i 1-2 min ved 250 ºC, til sukkeret er smeltet.
Pynt desserten med lidt reven appelsinskal og server appelsinbåde til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her