Logo

Crepes med krobbestuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Crepes med krobbestuvning

Små, tynde pandekager med fyld er perfekte til at have med på picnic.

 

2 æg

2 dl mælk (evt.lidt mere)

3,5 dl hvedemel

salt og peber

Krabbestuvning:

200 g krabbekød

2 hårdkogte æg, grofthakket

1 finthakket løg, almindeligt løg

½ dl finthakket purløg

1 dl finthakket dild

1 dl mælk (helst sødmælk)

2 spsk kartoffelmel

salt og peber

 

Pisk æggene, tilsæt mælken, melet og smag til med sal og peber.

Når du dyppe r fingeren i dejen, og dejen sidder fast på fingeren, er den klar til brug.

Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 1 time, før du bager tynde pandekager i en lille pande.

Bland krabbekød, æg, løg, purløg og dild.

Varm blandingen let op med en klat smør i en lille gryde.

Lav en hvid stuvningssauce ved at koge mælken op og blande kartoffelmelet i under omrøring. Smag til med salt og peber.

Rør saucen ned i krabbemassen, til du opnår en tyk, grødagtig konsistens.

Læg et par skefulde stuvning midt på crepen og fold dejen til en lille, firkantet pakke.

Læg pakkerne i et ildfast fad, som varmes i ovnen ved 225°C i 15 minutter.

Afkøl og pak ned i en boks klar til at tage med på pic­nic.

 

Tips: Du kan fylde pandekagerne med næsten hvad som helst.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her