Logo

Crostini med svampe og rucolapesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Disse små hapsere med svampe og pesto kan bruges som forret eller på buffeten. Crostini kommer oprindeligt fra Italien. Server dem gerne med et godt glas vin. En dejlig nem og hurtig forret.

 
Vælg gerne violet heksering, Champignon de Paris eller Karl Johan. Rucola kan erstattes af fx brøndkarse.
Skær brødet i ikke alt for store stykker, det skal blot være en lille hapser!
 
12-16 tynde skiver hvedebrød, gerne med durum
2-3 håndfulde svampe
1 spsk extra jomfruoli­venolie
Salt, hvid peber
 
Pesto:
2 bdt rucola
100 g parmesan
1 fed hvidløg
1 tsk fintreven citron­skal
1 dl extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
 
Skær skorpen af de tynde skiver brød og skær i mindre, gerne aflange, stykker.
Læg dem på en bagerist og rist i ovnen et par minutter.
Lad dem aflkøle på risten og opbevar derefter under et klæde.
 
Pesto: Kør alle ingredienserne i en blender og smag godt til med salt, citronskal og olie.
 
Skær svampene i aflange skiver og sauter dem i hed olivenolie. Svampene må ikke "koge", så mister de for meget smag.
Smør crostini med pesto og for­del derefter svampene.
Server straks med et glas vin.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her