Logo

Cu Kieu - syltede forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg forårsløg (kun del hvide del)
5 dl eddike
1 dl palmesukker
2 spsk salt

Tør forårsløgene i solen i en halv dags tid (eller i ovnen ved meget lav temperatur i 1 ½ time), til de er halvtørre. Læg dem i et glas.

Kog eddike, sukker og salt sammen og køl lagen af. Hæld lagen over forårsløgene, så de er dækkende. Lad forårsløgene trække 3 dage inden anvendelse. Kan holde sig 2-3 uger på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her