Logo

Cupcakes med sojamælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cupcakes med sojamælk

Sojamælk er en god erstatning, for den er beriget med alle de vitaminer og mineraler, der findes i den fra koen.

 

12 cupcakes:

150 g fuldkornshvedemel

1 spsk bagepulver

175 g rosiner

1 tsk friskhakket rosmarin

60 g hakkede smuttede mandler

60 g hakkede pekannødder

1 tsk appelsinekstrakt

1 ¼ dl olivenolie

1 ¼ dl sojamælk

175 g honning

 

Varm ovnen op til 200°C og kom papirforme i en muffinform med 12 huller.

Rør mel, bagepulver, rosiner, rosmarin, mandler og pekannødder sammen i en skål.

Pisk appelsinekstrakt, olie, soja mælk og honning sammen, i en stor skål, til det er blandet.

Fold de tørre ingredienser i sojablandingen, til det er lige netop blandet.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Cupcakes med sojamælk og tranebær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede tranebær.

 

Cupcakes med sojamælk og abrikos

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g hakkede tørrede abrikoser.

 

Cupcakes med sojamælk og blåbær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede blåbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her