Logo

Dådyrfilet a la south-africa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk dådyrfilet
½ l fløde
salt
peber
2 bananer
1 frisk ananas

Fileten som helst skal være frisk eller godt optøet når denne kommer fra fryseren, gnides med salt og peber. Steges derefter på en varm pande med rigtigt smør i ½ time, skal være lyserødt i midten! Kødet skal herefter ligge og trække i nogle minutter før det skæres i tynde skiver.

Panden koges af med fløde, og der serveres frisk salat og asparges - kartofler.

Salat:
Bananerne skæres i skiver, og der skæres frisk ananas i små firkanter, ca. lige så meget som
Bananerne fylder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her