Logo

Dådyrryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dådyrryg
Baconskiver
½ l. fløde
1 tsk salt
kulør

Dådyrryggen skæres fri for hinder. Baconskiver lægges på tværs af ryggen. Brunes i ovn ca. 12 min. Ved 225 º. fløde, salt og lidt kulør koges sammen og hældes ved. Det hele steger videre 50-60 min ved 160 º. Kødtermometer skal vise 68 º. Stegen skal hvile 10-15 min inden udskæring i ½ cm tykke, meget skrå skiver .
Tips: Fileten skæres fri før den skæres i skiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her