Logo

Daddelis med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

10 dadler
200 g sukker
2 dl vand
4 æggeblommer
1 liter piskefløde
4 æggehvider
1 potte frisk mynte
friske bær
bagepapir til kræmmerhuse
 

* Tilberedning

Fjern stenene fra dadlerne, hak dem groft og kog dem med sukker og vand i 10 minutter.
Blend massen til en pure og køl den ned.
Pisk daddelmassen sammen til den er let og luftig.
Pisk fløden stiv og vend den i daddelmassen sammen med de stiftpiskede æggehvider.
Lav små kræmmerhuse af bagepapir, fyld isen i og frys dem ca. et døgn.
Inden serveringen tages papiret forsigtigt af isen, som derefter stilles på en tallerken med spidsen opad.
Anrettes med mynte og friske bær.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her