Logo

Daddelis med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

10 dadler
200 g sukker
2 dl vand
4 æggeblommer
1 liter piskefløde
4 æggehvider
1 potte frisk mynte
friske bær
bagepapir til kræmmerhuse
 

* Tilberedning

Fjern stenene fra dadlerne, hak dem groft og kog dem med sukker og vand i 10 minutter.
Blend massen til en pure og køl den ned.
Pisk daddelmassen sammen til den er let og luftig.
Pisk fløden stiv og vend den i daddelmassen sammen med de stiftpiskede æggehvider.
Lav små kræmmerhuse af bagepapir, fyld isen i og frys dem ca. et døgn.
Inden serveringen tages papiret forsigtigt af isen, som derefter stilles på en tallerken med spidsen opad.
Anrettes med mynte og friske bær.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?