Logo

Dalgas gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g svinemørbrad (2-3 stk)
1 tsk karry
½ dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
½ dl piskefløde
12 skiverbacon
salt
peber

Pynt:
1 pt.brøndkarse
2 tomater

Mørbraden befries for sener og skæres i små bøffer (ca. 8-10 pr. mørbrad), brunes i olie i en stegegryde eller wok. Tilsættes løg, champignon og peberfrugt. Steges til det er gyldent, tilsættes karry som svitses af et øjeblik. Melet vendes i og røres rundt.

Til sidst tilsættes bouillon og fløde og det hele koges yderligere 5 minutter og smages herefter til med salt og peber.

Anretning:
Anrettes med løse ris, og pyntes af med sprødstegt bacon, brøndkarse og tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her