Logo

Dansk sildemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
1 skive lyst eller mørkt rugbrød, evt. skåret diagonalt
3-4 hjertesalatblade
salt og peber
1 marineret sild, afdryppet
¼ sprødt, rødt spiseæble med skræl, uden kernehus, og skåret i tynde skiver
2 tsk citronsaft
Pynt:
små løgringe
1 citronrytter
dildkviste

Smør brødet Fordel salatbladene diagonalt over det smurte brød, så bladspidserne ligger ud over kanten på brødet. Pres bladene godt ned i midten, så de bliver flade. Krydr med salt og peber.
Læg silden i midten. Dryp æblestykkerne med citronsaft og fordel dem rundt om silden. Pynt med små løgringe, en citronrytter og dildkviste.

Variationer: Erstat æblestykkerne med tynde strimler rød og grøn peberfrugt. Brug krølsalat i stedet for hjertesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her