Logo

Decembergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 persillerødder
300 g jordskokker
1 stor kinaradise
1 broccoli
1 usprøjtet citron
1 rød chili
2 tomater
2 sharonfrugter (kan udelades)
bacon og skinke efter ønske
persille

Persillerødder, jordskokker, kinaradise og chili skæres i tynde skiver sammen med stokken fra broccoli. Sharonfrugter og tomat i både skæres i både, broccoli i små buketter og citronskal i tynde strimler
Bacon steges i en vog, tages op og grønsagerne steges heri, når de er næsten færdige efter få minutter kommes resten i – eventuel sammen med lidt hvidvin.
Ved servering pyntes med finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her