Logo

Dejlig jordbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig jordbærkoldskål

300 g jordbær

2-3 pasteuriserede æggehvider

5 cl florsukker

kærnemælk eller yoghurt

skal og saft fra ½ usprøjtet citron

1 håndfuld kammerjunker eller (Hobs Nobs, havre­kiks) og friske jordbær

 

Mos jordbærrene med en gaffel og kom æggehvide og sukker i.

Pisk helt vildt med en hjulpisker eller en stavblender.

Pisk til det er let, cremet og luftigt.

Hæld kærnemælken i og rør forsigtigt.

Smag til med citronsaft, citronskal og sukker.

Spis denne vidunderlige koldskål med kammerjunker og jordbær.

 

Tips: Jordbærrene kan erstattes med 4 modne pillede ferskner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her