Logo

Den gode Waldorfsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den gode Waldorfsalat

Dressing:

0,5 dl cremefraiche 18%

4 spsk mayonnaise

½ citron

fint salt og peber

 

2 æbler

2 stilke blegselleri

50 g vindruer

0,25 dl piskefløde 38%

Pynt:

30 g valnødder

frisk løvstikke

 

Dressing: Cremefraichen og mayonnaisen blandes, tilsættes citronsaft og smages til med salt og peber.

Æbler og blegselleri skylles og skæres i små terninger.

Terningerne blandes i dressingen.
Inden servering tilsættes de halverede og udstenede druer (på nær et par stykker der skal bruges til pynt) og den stiftpiskede fløde vendes i.
Til sidst pyntes der af med valnødder, løvstikke blade og de sidste druer.

 

Tips: Du kan godt tilberede dressingen dagen før den skal bruges - men vent med at blande med fyldet og den piskede fløde til kort før serveringen. Du kan også godt skære blegselleri og vindruer ud dagen før, hvis du kommer dem i lufttæt beholder - men æblerne skal du vente med - de bliver nemt misfarvede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her