Logo

Det gode, nemme brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter vand
50 gram gær
2 spsk salt
1 tsk rørsukker el. honning.
Hvedemel

Gæren røres ud i håndlunkent vand med salt og sødme og så meget hvedemel, at det bliver en sej masse.
Står derefter og bobler lunt 1 time.
Så æltes hvedemel i dejen, til den har konsistens som din øreflip og er sej, når du strækker den. Den skal slippe skålen.
Hæver lunt til dobbelt størrelse - ½ til en hel time.
Sættes på bagepapir - som brød eller boller - hæver igen 1 time eller 2.
Bages ved 225ºC til det lyder hult og er fint brunt - tid afhængig af størrelsen på brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her