Logo

Dilddressing til røget eller gravad laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade

2 spsk stærk sennep
2 spsk sød sennep
2 spsk sukker
1-2 spsk brun farin
2 spsk vinaigre (kan udelades)
2 dl olie
2 spsk tørret dild, (evt. friskklippet)

Bland stærk og sød sennep, sukker, brun farin og vinaigre sammen, sørg for at sukkeret er rørt ordentlig ud.
Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der piskes med en elpisker.
Smag til med salt og hvid peber.
Fyld dild i og rør det hele godt sammen.
Har bedst af at hvile i køleskabet inden brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
8019-05-2014 16:21:29 madABC
Ja, det kan godt fryses, vi har prøvet og det er OK.
8110-05-2014 17:35:08 Johnny F.
Kan dilddressingen fryses hvis den kun er lavet på dild, brun farin og sennep?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her