Logo

Diplomatbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl mælk
3 æggeblommer
3 spsk sukker
4 blade husblas
1 tsk vaniljesukker
¼ l. piskefløde, pisket til skum

Fyld:
75 g kandiserede frugter
50 g makroner
2 spsk sherry

Mælken koges. Æggeblommer og sukker røres. Mælken legeres med æggesnapsen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblas og vaniljelsukke smeltes i den varme creme, der afkøles.

Frugterne skæres i småstykker. Makronerne knuses og stænkes med vin. Når cremen begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. I en oliesmurt form lægges lagvis budding, frugt og makroner. Første og sidste lag skal være budding, og fyldet må ikke nå ud til kanten, fordi buddingen, når den vendes, skal skjule sit indhold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
29819-08-2012 19:00:40 Eva Barbara
Dejlig og anderledes dessert som jeg ikke har lavet de sidste 30 år. Kom lidt ekstra makroner og frugt i da jeg synes der er for meget creme i forhold til frugt/makroner.




Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her