Logo

Dorthes gammeldaws klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rest risengrød ca. hvad der svarer til ½ til ¾ liter.
3 spsk sukker.
2 æg.
3-5 spsk hvedemel.
3 tsk vaniljesukker.
2 tsk natron.
2-3 dl mælk.
margarine/eller rapsolie til at stege dem i.      
Alt blandes så det får en konsistens som en lidt fast havregrød.
Steges på panden ved jævn varme så de bliver gyldne, sættes på panden med et par spiseskeer.
Serveres med sukker/og syltetøj.


Tips: Kan gemmes i et par dage. Varmes i et ovnfast fad med alufolie over, eller varmes i mikroovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her