Logo

Dybstegt laks i ungarsk kommendej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g laksefilet uden skind
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk kommenfrø
cayennepeber
1 æg
1-2 dl Pilsner
vindruekerneolie til fritering
100 g risnudler
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
2 gule peberfrugter
olivenolie
½ dl hvidvinseddike
1 bdt dild
2-3 fed hvidløg

Laks i kommendej:
Skær laksen i tern på 2x2 cm. Sigt hvedemel, bagepulver, og cayennepeber over i en skål og bland kommenfrø i. Tilsæt salt og rør ægget i. Tilsæt øl under omrøring og rør til dejen er ensartet med konsistens som en lidt tyk pandekagedej. Stil dejen i køleskabet i 20 min. Varm olien op til 175 º. Kom laksestykkerne i dejen og vend dem rundt, til de er helt dækkede. Steg laksestykkerne gyldne i olien umiddelbart før serveringen.

Risnudler i peberfrugtsalsa:
Kog eller udblød nudlerne i vand efter anvisningen på pakken. Skær peberfrugterne i tynde strimler. Knus hvidløget. Rist peber og hvidløg hårdt på en pande i olivenolien. Vend nudlerne i. Kom eddike på, kog den væk og smag til med salt, peber og sukker. Hak dilden og kom den i umiddelbart før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her