Logo

Dybstegte kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 8 personer:
1 stort løg
2 spsk jomfruolivenolie
300 g hakket kalv og flæsk eller oksekød
1 spsk rasp
2 store æg
salt og friskkværnet
olivenolie

Pil og hak løgene halvfint, steg løgene bløde i lidt af olivenolien på en stor pande.
Rør de ristede løg med det hakkede kød, raspen og 1 af æggene, til du får en smidig fars, og tilsæt salt og peber.
Form farsen til en kugle og lad den hvile i 30 minutter, læg den derefter på et meldrysset bord og del den i sm6 portioner. Gnid hænderne med hvedemel og tril farsen til kødboller med en diameter på ca. 2 ½ cm.
Sigt mere hvedemel henover kødbollerne. Pisk det sidste æg sammen og dyp kødbollerne i heri.
Dybsteg dem i hold i varm olie i ca. 5 min, til de er gyldenbrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her