Logo

Dyreryg med svampe og blommesaute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-2 ½ kg dyreryg
olie
salt og peber

Blommesaute:
6 stk blommer
timiankviste
2 spsk honning
2 spsk balsamico
salt
peber

Svampe:
500 g blandede svampe
olie
salt
peber

Sauce:
4 dl mørk fond
2 kviste rosmarin
2 dl rødvin
olie
50 g smør
25-50 g mørk chokolade
salt
peber

Dyreryg:
Rens dyreryggen for sener. Pensl med olie krydret med salt og peber. Sættes i en forvarmet ovn ved 220° i 20 minutter. Dyreryggen tages ud. Lad den hvile. Fileten skæret fra benet. Sættes i ovnen igen i ca. 10 minutter. Ved servering skæres kædet i tynde skiver.

Blommesaute:
Blommerne skæres i kvarte og ristes af i honning og timianblade . Kom balsamico på og lad det simre i ca. 5 minutter. Drys med salt og peber.

Svampe:
Rens svampene og steg dem gyldne i olie krydret med salt og peber.

Sauce:
Rist rosmarinen af i olie og kom rødvin og fond på.
Lad det koge ned til der er ca. 4 dl Sigt saucen og varm den op igen. Pisk smør og chokolade i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her