Logo

Edderfugle i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g edderfuglebryst eller lignende
2 løg
8 friske salvie blade (eller 1 tsk tørret)
500 g flåede tomater
2 spsk olivenolie
salt
friskkværnet peber

Skær løg i ringe. Salvie blade ne skylles og snittes i strimler. Tomaterne hældes til afdrypning.
Olien varmes i en gryde, og løget svitses.
Salvie og tomater tilsættes, krydres med salt og peber og røres grundigt, så tomaterne bliver moset noget ud.
Derefter indkoges saucen let i 30 minutter ved svag varme under låg.
Kødet skæres i strimler på ca. 1 cm.
Kødet steges i rigeligt smør/margarine på en pande.
Når kødet er gennemstegt, tilsættes tomatsaucen, som simre et øjeblik. Retten efterkrydres om nødvendigt og serveres straks.
Serveres med pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her