Logo

Edderfuglebøffer i baconsvøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk edderfuglebøffer (bryster)
Bacon
Fløde/mælk
Salt og peber
Ribsgele
Kulør
 
Bøfferne vendes på en tør pande, for at lukke porerne.
Herefter drysses de med salt og peber og ombindes med et stykke bacon.
Anret brysterne i et ovnfast fad evt. sautepande og hæld ¼-½ l piskefløde evt madfløde ved.
Kom lidt ekstra bacon i fadet og sæt brysterne i ovnen en god times tid ved 180°C.
Herefter tages de ud. saucen jævnes og tilsættes et par spsk ribsgele og lidt kulør.
Serveres med kartofler og salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her