Logo

Eggnog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 delte æg
2 cl. sukker
1 kvart bourbon
2 cl. cognac
1 kvart fløde
2 kvart mælk
1 kvart vaniljeis
Muskatnød

Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse.
Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.)
Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre.
Tilsæt isen i små stykker.
Rør æggehviderne stive og tilsæt.
Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering.
Drys let med muskatnød.

Tips: Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt.
skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac.
Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her