Logo

Egyptisk falafel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kikærter (udblødte)
¾ dl vand
1 sammenpisket æg
salt
peber
½ tsk gurkemeje (stødt)
olie til stegning
2 spsk hakket persille eller korianderblade (friske)
½ tsk stødt koriander
½ tsk cayennepeber
1 fed hvidløg
1 spsk tahina
50 g "indmad" af et franskbrød, udblødt i vand
50 g hvedemel

Hak kikærterne to gange gennem kødhakkeren
(hvis du ikke har en sådan, kan de rives gennem en råkostmaskine)
og hæld pastaen i en skål
Tilsæt alle ingredienserne - undtagen olien og melet
Ælt farsen godt til den er blød, men sammenhængende.
Farsen trilles til valnøddestore kugler, som til slut trilles i melet.
Olien opvarmes i en gryde, til den syder om en tændstik.
Steg falaflerne 3-4 min hver. - Pas på ikke at komme for mange i gryden ad gangen!
Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle
Serveres med salat og pitabrød og evt. hummus

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 14.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her