Logo

Eksotisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
1 æg
rasp
sesamfrø
2 store løg
2 æbler
1 ds ananas
75 g rosiner
kokosmel
karry, salt, peber
bouillonterning
løse ris, fx. jasmin

  
Kyllingen parteres i passende stykker, vendes i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og sesamfrø.
Løg og æbler skæres i småstykker, lægges i et smurt ovnfast fad, ananasringe fordeles derover.
Rosiner, kokosmel og karry drysses over.
Tilsæt 5 dl væde, halvt ananassaft og halvt bouillon.
Læg kyllingestykkerne ovenpå og sæt fadet i forvarmet ovn på 200°C i ca. 1 ½ time. Kyllingen skal være gennemstegt.
Server løse jasminris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her