Logo

Elgmørbrad med ostefyld og risotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk elg mørbrad á ca. 150 g (filetstykket kan bruges )
150 g friskhakket mozzarellaost
½ bundt finthakket basilikum
salt/peber
 
Risotto:
3 dl risottoris (arborio ris)
1 dl olivenolie
2 dl hvidvin
½ finthakket løg
5 dl hønsefond (varmt)
50 g frisk reven parmasanost
evt. lidt smør
salt/peber
 
Tilbehør
ca. 250 g friske rørhatte eller kantareller.
Smør til stegningen
 
Lav et hul i midten af kødet.
Ost blandes med basilikum, og fyld hullet med massen.
Kom salt/peber på kødet og brun det på alle sider.
Derefter sættes kødet i en forvarmet ovn på 160º C i ca. 10 min. hvis man ønsker kødet mindre rødt, så giv det 2-5 min mere.
Risotto: Lad løget svitse i olien uden at det tager farve, tilsæt risen og lad dette svitse med under omrøring.
Tilsæt vin og lad det koge tørt.
Tilsæt lidt efter lidt den varme fond, under omrøring, til risende er cremet.
Tilsæt parmasanosten, evt. lidt smør, salt og peber efter behag, omrør derefter.
Tilbehør. Svampene ordnes og steges i smør, serveres varme til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her