Logo

En mellemmad med purløg og ål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stks. røget ål a ca. 15 cm
4 stks. rugbrød i samme størrelse
100 g friskost (fra Kirk Søvind Mejeri)
200 g små nye kartofler
8 vagtelæg
1 bdt finthakket israelsk purløg
1 finthakket skalotteløg
Smør
Salt, peber
 
Steg rugbrødsskiverne sprøde i smør på begge sider og læg dem på fedtsugende papir.
Rør en creme af ost, purløg og skalotteløg.
Smag til med salt og peber.
Skær kartoflerne i skiver, stik ud i små cirkler og læg dem på ålen som skæl.
Steg skæl-laget sprødt.
Pocher æggene i vand.
Anret mellemmaderne med rugbrød smurt med ostecreme i bunden, derpå de "skæl­lede ål" og til sidst lægges de pocherede æg vendt i purløg på toppen eller ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her