Logo

Enchilado med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

3 hummerhaler
½ lime
2 fed hvidløg
salt og peber
2 spsk olivenolie
3 fed hvidløg, knuste
1 løg, finthakket
1 gul peberfrugt, udkernet og finthakket
½ tsk spidskommen
½ tsk tørres oregano eller 2 tsk frisk
2 ½ dl tomatpure
2 ½ dl tør hvidvin
1 laurbærblad
250 g pillede afdryppede rejer men stadig med halen på
250 g kammuslinger
3 spsk frisk hakket koriander

Hak hummerhalerne i halve på langs.
Lad halen blive i skallen og fjern åren
Læg halerne i en skål og pres lime over, læg hvidløgsfedene i skålen og drys med salt og peber.
Lad det marinere ca 15 minutter, fjern marinaden før hummerhalerne bruges.
Opvarm olien i en sauter eller stegepande.
Tilsæt hvidløg, løg, peberfrugt, spidskommen og oregano.
Kog indtil at løgene er let brunede ca 6-8 minutter.
Tilsæt tomatpure i og steg med grønsagerne.
Tilsæt hvidvin, laurbærblad, salt og peber i og lad det simre.
Tilsæt hummer og lad det simre videre 4-5 minutter
Tilsæt rejer og kammuslinger og lad det koge videre 4-5 minutter
Hvis saucen er for tør kan der tilsættes mere hvidvin.
Fjern laurbærbladet og smag til med salt og peber, tilsæt koriander, rør det i og server straks
Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her