Logo

Entrecôte med friteret majs og tomat sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 entrecôte á 150 g
1 ds hakkede tomater
1 fed hvidløg, finthakket
salt
peber
olie til stegning og fritering
50 g hvedemel
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 spsk olie
0,6 dl øl, (stuetemperatur)
200 g majskorn (optøet og afdryppet)

I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i.
Det hele røres godt sammen.
Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne.
Det koges godt igennem og krydres.
I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.
Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs.
Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie.
De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.
Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.
Det hele anrettes på tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her